Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát. További információt erről Adatkezelési tájékoztatónkban talál.
Menü

A kender és a sütőtök előnye a tápokban

Két szuper összetevő, amik nem csak számunkra kifejezetten hasznosak, hanem kutyáink számára is. A kender és a sütőtök a kutyatápokban két fontos természetes hozzávaló, mely termékcsaládainkban is megtalálható. Ismerd meg az Alleva Natural és az Alleva Holistic két fontos összetevőjét!

 

A kender egészségügyi előnyei 

Tudtad, hogy a CBD, vagyis az orvosi kender nem csak számunkra, hanem kedvenceinkre is jótékony hatással lehet?

A CBD fogyasztás előnye például: az immunrendszer szabályozása, az étvágy növelése. Fogyasztásával javul a memória és a tanulás folyamata, segíti az anyagcserét. Az orvosi kender az idős kutyák számára (de nem csak nekik) rendkívül hasznosnak bizonyul, hiszen szabályozza a fájdalomérzetet, segít a kondíció megőrzésében, és a motoros funkciók javításában is. 

  • epilepsziára hajlamos kutyáknál csökkenti a rohamok gyakoriságát 

  • ízületi problémákkal küzdő kutyáknál is hatékony

  • étvágytalanságban szenvedő kutyáknál az étvágy gerjesztésére ajánlott

  • a kutyák kondíciójának megőrzésére, fájdalomérzet csökkentésére (idős, beteg kutyák számára is)

 

Egyszóval a kannabisz sativa, vagy más néven orvosi kender egy csodaszer és nemcsak nekünk, a kutyánk számára is. Keresd az Európában egyedülálló, orvosi kendert tartalmazó tápjainkat, az Alleva Holistic termékcsaládot! 

 

Sütőtök, a szuperélelmiszer

A sütőtök szuperélelmiszer, nem csak nekünk, de kutyáik számára is. Nem véletlenül előnyös a tápokban való felhasználása. Olyan alapvető mikroelemeket és rostokat tartalmaz, amelyek kiváló tápanyag forrást jelentenek. A sütőtök természetes módon nyugtatja a gyomorbántalmakat. Mi is sütőtököt használunk az Alleva Natural termékcsaládban, a bélmikrobióta támogatására. Ha kíváncsi vagy, miért fontos még a sütőtök, olvass tovább!

 

A sütőtök egészségügyi előnyei

  1. Rengeteg ásványianyag és vitaminforrása. A sütőtök olyan vitaminokat tartalmaz, mint az A, C és E vitamin. Emellett vasat és káliumot tartalmaz, mely jótékony hatással van kutyáink egészségére.

  2. Segíti az emésztést. Magas oldható rosttartalma miatt a sütőtök nagyon jót tesz a kutya emésztésének, bélbolyhait kíméli. 

  3. A sütőtök az inzulin-szabályozás optimális működésében vállal szerepet. Valamint segíti a súlycsökkenést is, így túlsúlyos kutyák számára is ideális összetevő.

Ha számodra is fontos négylábú kedvenced egészsége, válassz természetes összetevőkből készült prémium minőségű tápot!
 

Keresés