Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát. További információt erről Adatkezelési tájékoztatónkban talál.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Blog

Blog

2022. 06. 24. 09:08:58
Mit jelent a gőzzel főzés? - Minden, amit tudni akartál Nálunk az Allevánál kíméletesen, gőzzel főzve készítjük el válogatott alapanyagokból eledeleinket. Az alábbi cikkben a gőzzel főzés folyamatát mutatjuk be.
2022. 05. 31. 09:19:46
Hogyan előzzük meg az ízületi problémákat a kutyáknál?

Mint a legtöbb betegségnél az ízületi problémák esetében is a legfontosabb amit tehetünk, az a megelőzés. Leggyakrabban idősebb kutyáknál fordul elő akik aktív életet élnek. Túlsúlyos kutyák esetén sokkal gyorsabban romolhatnak az izületek a plusz súlynak köszönhetően, így nem csak a minőségre, de a mennyiségre is érdemes odafigyelni. 

2022. 05. 30. 00:00:00
Speciális állateledelek - mivel etesd a kedvencedet gluténérzékenység, gabonaallergia esetén?

Kutyáink és macskáink alapvetően húsevő állatok, háziasításuk során szoktattuk őket a gabonák fogyasztására, de alapvetően nincs szükségük rájuk. A rossz minőségű eledelek teli vannak gabonával, ugyanis ez egy olyan élelmiszer ami magas szénhidrát tartalommal rendelkezik és az előállítása sokkal olcsóbb mint a húsnak vagy más zöldségeknek. 

2022. 04. 01. 16:20:53
A szőrlabda képződése és megelőzése A szobacicák idejük nagy részét a szőrük tisztításával töltik. A szőrlabdák pedig veszélyeztethetik az állatok egészségét is, akár fulladáshoz is vezethetnek. Tegyél ennek a megelőzéséért!
2022. 01. 11. 10:31:42
Kutyatáp allergia -  Mit egyen az ételérzékeny kutya? A kutyatáp allergia, kutyatáp érzékenység nem ritka. Az alábbi cikkünkben szeretnénk összefoglalni az ételallergia, intolerancia okait, tüneteit, és hogy mit tehetünk az érzékeny kutyákért, ha ezzel kell szembenézniük.
 
2021. 12. 23. 11:37:02
Állatkísérlet-mentes eledel - Mit takar a cruelty-free jelző?

Az Alleva termékek cruelty-free eledelek, vagyis állatkísérletek nélkül lettek tesztelve. A technológia fejlődése lehetővé teszi a tudósok számára, hogy állateledelek kegyetlenség-mentesen is tesztelhetőek legyenek. Emiatt nincs szükség kegyetlen,  fájdalmas és felesleges kísérletekre. 

2021. 12. 23. 11:32:31
Hogyan szoktasd át másik tápra kutyádat? - Tápváltás 3 lépésben

A kíméletes tápváltás egyáltalán nem bonyolult, néhány kulcsfontosságú, ám egyszerű dolgot kell csak betartani, hogy szőrös barátaink átszoktatása könnyű legyen.

2021. 12. 23. 11:23:57
Egy különleges táp, tudatos gazdiknak - Minden, amit tudni akartál az Alleva Holistic termékcsaládról!

Az Alleva termékek között a Holistic termékcsalád kulcsfontosságú szerepet tölt be. Kiváló minőségű húsok, vitaminok, antioxidánsok, és alacsony glikémiás indexű keményítő források adják ennek a gabonamentes termékcsaládnak a fő előnyeit, de ez nem minden!

Olvasd el bejegyzésünket az Alleva Holistic termékcsaládról, ami kutyáknak és macskáknak egyaránt kínál termékeket! 

2021. 12. 23. 10:15:19
Mit egyen az ivartalanított macskám? - Ideális eledel ivartalanított macskák számára

A kiscicák nagyon aranyosak, de sajnos nem minden cica talál (felelős) gazdára. Emiatt a nem tenyésztésre szánt macskák ivartalanítása kifejezetten szükséges. Felelős állattartóként fontos, hogy kutyánk, macskánk ivartalanításával megelőzzük a gazdátlan állatok szenvedését! 

2021. 11. 05. 14:48:20
A ragyogó hosszú bunda titka - Hosszú szőrű macskák helyes táplálása

Az egészséges, ragyogó macskabunda eléréséhez elengedhetetlen, hogy kedvenced megfelelő minőségű táplálékot fogyasszon. Az alábbi cikkünkben a hosszú szőrű cicák helyes táplálását vesszük górcső alá. 

Keresés