Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát. További információt erről Adatkezelési tájékoztatónkban talál.
Menü

HEALTHY KONZERV

A kutyáknak és macskáknak szánt egészséges, monoprotein eledelek lehetővé teszik kedvencei ételintoleranciájával kapcsolatos problémák megelőzését és természetes módon történő megoldását. Az elkészített termékcsaládok 100%-ban húst vagy halat tartalmaznak, és mind teljes értékű élelmiszerek, amelyek nem igényelnek semmilyen táplálék-kiegészítést.

HEALTHY FISH: A hal létfontosságú a kutyák és macskák étrendjében, miközben kiváló minőségű fehérjét, magas ásványianyag-tartalmat, esszenciális omega-zsírsav-összetételt, valamint ásványi sókban gazdag és alacsony koleszterinszintet biztosít.

HEALTHY MEAT: A kiváló minőségű, emészthető fehérjékben gazdag húsokból készül, amelyek szinte teljes egészében olasz farmokról származnak. A származékok hiánya elősegíti a termékek természetes ízét, minimális vitamin- és ásványi sók hozzáadásával, ami jelzi frissességüket és minőségüket. A receptek 100%-ban húst tartalmaznak egyetlen állati eredetű összetevővel, és lehetővé teszik az ételintoleranciával kapcsolatos problémák megelőzését vagy megoldását.

Keresés