Mit jelent a gőzzel főzés? - Minden, amit tudni akartál
Mi a gőzzel főzés folyamata?
A gőzzel főzés során kíméletes hőkezelést alkalmazunk. Ez azt jelenti, hogy alacsony hőfokon főzzük össze a különböző válogatott, természetes alapanyagokat. Ezzel megőrizzük az eledel magas vitamin és ásványi anyag tartalmát (ezek magas hőfokon elvesznek az ételekből ezért is mondják, hogy párolni jobb a zöldségeket mint sütni). Az így készült termékek emészthetősége és ízletessége jobb mint a hagyományos eljárásokkal készült eledeleké.
Miért jó a gőzzel főzés mint főzési mód?
Az egészséges táplálkozás elengedhetetlen módja az összetevők gondos kiválasztása és ezeknek az alapanyagoknak a méltó felhasználása. Már az eledelek kifejlesztésekor, de az üzemünkben is kegyetlenség-mentes módon teszteljük az összetevőket, ízeket.
Kizárólag válogatott, természetes és minőségi alapanyagokat használunk, amelyeket a legmodernebb technológiákkal dolgozzuk fel, mint például a gőzzel főzés.
A technológiánk és ennek háttere
Maximálisan felszerelt belső laborunk van, amely biztosítja minden felhasznált élelmiszer-összetevő és minden kiadott késztermék minőségét. Gyártó Üzemünk ISO 9001 tanúsítvánnyal rendelkezik. Ezzel együtt követjük a legjobb gyártási gyakorlatot, miszerint ötvözzük a technológiát, tiszteletben tartva a természeti környezetet, a biztonságot és a minőség-ellenőrzést.
Tudományos csapatunk táplálkozási szakértőkből, egyetemi és intézményi kutatókból áll, akik a legmodernebb tanulmányokat és technikákat alkalmazva alkotják meg magas minőségű eledeleinket. A gőzzel főzés fázisa után az amerikai Wenger extrudereit használjuk az extrudáláshoz - ennek köszönhetően az értékes összetevőket kroketteink magukba zárják.
Győződj meg te is, és próbálja ki kedvenced száraz ízletes eledeinket!