Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát. További információt erről Adatkezelési tájékoztatónkban talál.
Menü

Tudj meg többet az összetevőkről!

 

Növényi tápanyagok és más funkcionális összetevők

 

Az innovatív megoldásokat folyamatosan kereső Diusa Pet úgy döntött, hogy termékeit természetes növényi tápanyagokkal és más, erős funkcionális hatással jellemezhető természetes összetevőkkel egészíti ki. A Diusa Pet ezeket az összetevőket körültekintő gondossággal választotta ki, bizonyított hatásosságuk, minőségük és biztonságosságuk alapján, és az általa ajánlott táplálási megoldások gazdagítására alkalmazza azokat.

Minden Holisztikus termék közös jellemzője, hogy aromás növények egy szegfűszegből, kurkumából, rozmaringból és citromból álló, erőteljes hatású természetes komplexét tartalmazzák, mely nagyon magas hatóanyag-tartalmú. Erős antioxidáns és védő hatásának köszönhetően e komplex hathatós segítséget nyújt a sejtek öregedésének megakadályozásában: az általa tartalmazott polifenolok és más vegyületek révén korlátozza az öregedés által a szervezet létfontosságú szöveteire kifejtett hatásokat.

A Diusa Pet által használt Aloe vera teljesen természetes és egy olyan szabadalmazott eljárással készül, amely garantálja a hatóanyagok nagyon magas szintjét. E hatóanyagok a megfelelő minőség és mennyiség biztosítása érdekében védettek, stabilak és ellenállóak a késztermékben, így jelentősen segítik az immunrendszer kialakulását és működésének fenntartását, emellett pedig támogatják a bőr egészségét és gyógyulását is.

A természetes ginzeng gyökér egészségre gyakorolt előnyös hatásait a hagyományos keleti orvoslás már évszázadok óta ismeri. Úgy döntöttünk, hogy termékeinket kiegészítjük ezzel az értékes összetevővel is, hogy erősítsük vele a többi bizonyított hatékonyságú növényi tápanyag aktivitását.

A nagymértékben tisztított funkcionális összetevőket folyamatosan kutató és szelektáló Diusa Pet a hasznos tejsavbaktériumok, például a Lactobacillus acidophilus és a Lactobacillus casei inaktivált sejtjeinek használata mellett döntött (melyeket egy tindalizálásnak nevezett fajspecifikus folyamattal inaktiválnak és liofilizálnak). A termékekhez hozzáadott baktériumsejtek száma így pontosan ismert. Ez nagyon pontos adagolást és klinikai tesztekkel bizonyított hatékonyságot tesz lehetővé, mivel az inaktivált sejtek megtartják szerkezetüket és a bélhámsejtekkel való interakciós képességüket, ezáltal támogatják az immunitást és versengenek a kórokozókkal a hámsejteken lévő szabad kötőhelyekért.

A fenntartható forrásokból vadon kifogott vérengző makrahal (kékhal) kitűnő minőségű olaja mellett omega-3 zsírsavak további forrásait is felhasználjuk, például egy tengeri mikroalgából (Schizochytrium sp.) kinyert DHA-ban gazdag olajat, amely nagyon előnyös hatású a szervezet bármely részén kialakult gyulladásos folyamatok leküzdésében.

A nádcukor-mentesített és erősen tisztított formában használt cukornád-rost csökkenti a hízásra hajlamos állatok által felvett táp energiatartalmát. Ez az összetevő azért is nagyon értékes, mert csökkenti a keményítő lebomlásakor felszabaduló glükóz felszívódását, így hozzájárul a normális vércukorszint fenntartásához. A bélperisztaltikát is támogatja. A szőrlabdákat visszaöklendező állatokban a magasabb rosttartalmú táp hozzájárulhat a szőrlabda-képződés csökkentéséhez a lenyelt szőrök gyomor-bél csatornán történő áthaladásának elősegítésével.

Tartalomhoz tartozó címkék: Diusa Pet Összetevők

Keresés