Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát. További információt erről Adatkezelési tájékoztatónkban talál.
Menü
Ön itt jár: Kezdőlap >

Rólunk

Rólunk

 

Az Alleva termékeket az olaszországi Diusapet gyártja.
Az Alleva termékek kizárólagos magyarországi disztribútora az Apetite Kft.

 

A GYÁRTÓRÓL:

 

Szakértelmünk egészen 1901-ig nyúlik vissza, amikor a legelső természetes, a kedvenc állatok gondozására és egészségvédelmére kifejlesztett terméksorunk a francia állatgyógyászati piacra került. Ma egy, az állatok szenvedélyes szeretete által egyesített multinacionális szakértőcsoportot képviselünk, melynek tagjai között szerepelnek a kisállatok klinikai táplálásának szakértői, kisállat-tápok gyártói és hivatásos macska- és kutyatenyésztők is. Termékeinket tudományos bizonyítékok alapján fejlesztjük ki, tápjaink vizsgálatát teljes mértékben etikus módon és állatkísérletektől mentesen végezzük úgy, hogy a legkitűnőbb minőséget képviselő, teljesen természetes kisállat-tápjainkat és kisállat-gondozási termékeinket családi körülmények között élő vagy természetes módon megbetegedett állatokon használjuk. Ily módon ingyen meggyógyítjuk őket, miközben termékeink hatásosságát is bizonyítjuk. Az utóbbi 120 évben minden törekvésünk arra irányult, hogy az Önök kedvenceinek jóllétét és hosszú élettartamát biztosítsuk.

Saját tulajdonú, olaszországi székhelyű kisállateledelgyártó vállalatunk válogatott, természetes és kitűnő minőségű összetevőket használ, melyeket a legfejlettebb technológiákkal dolgozunk fel. Mivel tudjuk, hogy mit teszünk a tápszemcséinkbe és meg akarjuk őrizni az összetevőink tápértékét és táplálási minőségét, mi minden termékünket „gőzben főzzük”, egy olyan kíméletes hőkezelést alkalmazva, amely nélkülözhetetlen az emészthetőség biztosításához, ugyanakkor viszont biztosítja a kiválasztott összetevők táplálási jellemzőinek lehető legnagyobb mértékű megőrzését. Gyártóüzemünk rendelkezik (a jellemzően az emberi fogyasztásra termelő élelmiszergyártó üzemekre alkalmazott) ISO 22000 és az ISO 9001 szerinti minősítéssel. Emellett a Legjobb Gyártási Gyakorlatot is követjük, hogy egyesítsük a technológiai kiválóságot a természetes környezet tiszteletével, a biztonsággal és a minőségellenőrzéssel. Ebben egy teljesen felszerelt belső laboratóriumra is támaszkodhatunk, ahol vizsgálni és biztosítani tudjuk minden egyes felhasznált tápösszetevő és minden egyes felszabadított késztermék minőségét.

 

TERMÉKEK:

Nincs megjeleníthető termék.

Keresés