Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát. További információt erről Adatkezelési tájékoztatónkban talál.
Menü

Tudomány és technológia - Diusapet

 

Tudomány

 

Az emberek azért fejlesztik a tudományt, hogy az élet minden aspektusán javítsanak: a megszerzett tapasztalat és tudás szilárd alapként szolgál bolygónk jövőjének biztosításához. A táplálkozástudomány az egyik legfontosabb tudományág, mivel kiegyensúlyozott és megfelelő táplálkozással/táplálással jobb egészségi állapot és – ennek következményeképpen – harmónia és jó közérzet érhető el. Tudományos csapatunk – folyamatos (mind házi, mind külső szaklaboratóriumokban végzett) laboratóriumi tevékenységei mellett – teljes mértékben állatkísérlet-mentes és etikus tudományos vizsgálatokat fejleszt ki, a terület legnagyobb szaktekintélyeinek számító professzorokkal és intézményekkel együttműködve. Ez a tudományos hozzáállás teszi lehetővé számunkra a folyamatos javulást. A gyakorlati vizsgálatok két különböző típusát végezzük: – Egészséges állatokon végzett etetési kísérletek, melyek során a következő paramétereket vizsgáljuk: ízletesség, a kedvencek általános jólléte, beleértve a bőr és a szőrzet állapotát, a bélsár minőségét, valamint egyéb létfontosságú, nem-invazív módon vizsgálható paramétereket – Már valamilyen kóros állapottal küzdő (már beteg) állatokon végzett klinikai vizsgálatok, melyek során az állatok állapotát a lehető legmegfelelőbb táplálási megoldással igyekszünk javítani az adott táp hatásának bizonyítása, valamint összetételeink és hatékonyságuk folyamatos javítása érdekében. Ez a megközelítés lehetővé teszi a számunkra, hogy tápösszetételeink és etetési ajánlásaink mindig innovatívak és a legkorszerűbbek legyenek, azzal az egyetlen céllal, hogy javítani tudjuk négylábú barátaink egészségét.

 

Technológia

 

Saját tulajdonú, olaszországi székhelyű kisállateledel-gyártó vállalatunk válogatott, természetes és kitűnő minőségű összetevőket használ, melyeket a legfejlettebb technológiákkal dolgozunk fel. Mivel tudjuk, hogy mit teszünk a tápszemcséinkbe és meg akarjuk őrizni az összetevőink tápértékét és táplálási minőségét, mi minden termékünket „gőzben főzzük”, egy olyan kíméletes hőkezelést alkalmazva, amely nélkülözhetetlen az emészthetőség biztosításához, ugyanakkor viszont biztosítja a kiválasztott összetevők táplálási jellemzőinek lehető legnagyobb mértékű megőrzését.
Gyártóüzemünk rendelkezik (a jellemzően az emberi fogyasztásra termelő élelmiszergyártó üzemekre alkalmazott) ISO 22000 és az ISO 9001 szerinti minősítéssel. Emellett a Legjobb Gyártási Gyakorlatot is követjük, hogy egyesítsük a technológiai kiválóságot a természetes környezet tiszteletével, a biztonsággal és a minőségellenőrzéssel. Ebben egy teljesen felszerelt belső laboratóriumra is támaszkodhatunk, ahol vizsgálni és biztosítani tudjuk minden egyes felhasznált tápösszetevő és minden egyes felszabadított késztermék minőségét.

Tartalomhoz tartozó címkék: Diusa Pet

Keresés