Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát. További információt erről Adatkezelési tájékoztatónkban talál.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Hírek

Hírek

Tudomány és technológia - Diusapet  A táplálkozástudomány az egyik legfontosabb tudományág, mivel kiegyensúlyozott és megfelelő táplálkozással/táplálással jobb egészségi állapot és – ennek következményeképpen – harmónia és jó közérzet érhető el. 
Tudj meg többet az összetevőkről! Az innovatív megoldásokat folyamatosan kereső Diusa Pet úgy döntött, hogy termékeit természetes növényi tápanyagokkal és más, erős funkcionális hatással jellemezhető természetes összetevőkkel egészíti ki. 
Számos minőségi ellenőrzés A Diusa Pet termékekhez kiválasztott fehérjeforrásoknak nagyon szigorú minőségellenőrzéseken és elemzéseken kell átesniük. Beszállítóinkat nagy gondossággal azok közül választjuk ki, akik folyamatosan a legjobb és legegységesebb minőségű alapanyagokat képesek garantálni; emellett minden állati eredetű összetevő – friss és dehidrált csirke, kacsa, hal, bárány és szarvas – többszöri alapos elemzésen esik át. 

Keresés